Jaśmin sambac absolut 3% poj. 20 ml

33.00 

35 w magazynie

Dodaj listy do życzeń
Dodaj listy do życzeń

Opis

Jaśmin sambac absolut 3% w trójglicerydzie kaprynowo-kaprylowym

Nazwa botaniczna / rodzina: Jasminum sambac / Oleaceae

Nazwa w języku angielskim: arabian jasmine

Kraj pochodzenia / region: Indie

Metoda otrzymywania: ekstrakcja rozpuszczalnikiem. Następnie absolut rozcieńczony został w trójglicerydzie kaprynowo-kaprylowym w stężeniu 3%, czyli 3 g absolutu na 97 g trójglicerydu. Jest to medium nie wpływjące na zapach i o dużej trawałości.

Pozyskiwany z: kwiatów

Sugerowana trwałość: 12.2021

Data produkcji:

Opakowanie: buteleczka szklana ze złotym atomizerem bez osłonki

Rodzina zapachowa: kwiatowa

Nuta: serca

Dobrze komponuje się z: magnolią champaca, neroli, różą, ylang-ylang i innymi zapachami kwiatowymi, korzennymi oraz sandałowcem. Dodaje kompozycjom silniejszej projekcji.

Alergeny kosmetyczne: alkohol benzylowy, linalol, benzoesan benzylu

Fototoksyczność: nie

Postać:

Absolut jaśminu sambac – chcesz wiedzieć więcej?

Oprócz jaśminu sambac 100% w sklepie znajdziesz oraz konkret jaśminowy. Są to produkty różnych etapów ekstrakcji delikatnych płatków kwiatów jaśminu.

Ponadto znajdziesz tu inne absoluty m.in.: absolut lawendowy, absolut jodłowy, absolut różany, absolut mchu dębowego 50% i absolut tytoniowy.

Ważne: proszę pamiętaj, że wszystkie zawarte tu informacje służą jedynie celom edukacyjnym. Korzystając z wiedzy fitoterapeutycznej i wieloletniego doświadczenia, wybieramy wysokiej klasy produkty, które chcemy oddać w ręce osób świadomych swoich potrzeb.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Jaśmin sambac absolut 3% poj. 20 ml”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *